Welkom bij Corso Vollenhove

Aanmelden voor kindercorso 2018

26
jun

Aanmelden voor kindercorso 2018

De wagenbouwers zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het ‘grote’ Corso in augustus. Dit betekent dat de jeugd ook alweer gaat beginnen aan het bouwen van een wagentje. Nadenken over ontwerpen, materialen verzamelen, de wagen opbouwen en tot slot de dahlia’s erop. Het is gezellig en leerzaam om hier samen aan te werken. Met als kers op de taart de Corsodag zelf. Na al je harde werken mag je dan je wagen showen aan het publiek op het Kindercorso.

Tips en tricks

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen en zelf een wagentje te bouwen, maar weet je niet goed hoe dat moet? De V.V.V.V. helpt je graag. We geven je advies, zoeken een locatie, lenen je een onderstel en materiaal en leveren bloemen. Natuurlijk hoeft de wagen niet zo groot. Je kunt ook klein beginnen door het versieren van je fiets of skelter.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot 27 juli 2018 via het inschrijfformulier op de website van Corso Vollenhove: www.corso-vollenhove.nl/inschrijven-kindercorso-vollenhove/. Voor vragen of informatie kun jij, of je vader of moeder, terecht bij Mariska Hoogstede via mariska.hoogstede@corsovollenhove.nl.

nl_NLDutch