Corso Vollenhove zoekt Dahliakoningin

Wil jij een jaar lang het nieuwe gezicht zijn van het Corso in Vollenhove? En ben jij 16 jaar of ouder? Geef je dan nu op!
Je opent niet alleen het Bloemencorso, maar bent het hele jaar betrokken bij vele andere activiteiten zoals: feestelijkheden in- en rond de Corsoweek, het Frommelcorso, de Corso Expo, Sint-Maarten, Pinksterrijden en Paaseieren zoeken.

Net als andere jaren kun je volledig anoniem solliciteren naar deze droomfunctie. Het is tenslotte een erebaan! De gekozen Dahliakoningin presenteert zich aan het publiek tijdens de kick-off van het Corso seizoen; de Corso Expo. Houd vrijdagavond 28 april dus alvast vrij in je agenda! Naast de onthulling van de Dahliakoningin, presenteren de wagenbouwers deze avond hun ontwerpen voor komend jaar. De Dahliaprins- en prinses worden als vanouds gekozen tijdens de feestweek eind augustus.

Geef je op!

Ben jij degene die wij zoeken en neem je het stokje over van de Dahliakoningin van 2022 Margrietha Versprille? Stuur dan nu je motivatiebrief met foto naar Mariska Hoogstede via: mariska.hoogstede@corsovollenhove.nl en wie weet ben jij het nieuwe gezicht van Corso Vollenhove. Opgeven kan tot 26 maart. De gesprekken vinden in week 14 en 15 plaats. Voor vragen en/of meer informatie kun je ook bij Mariska terecht.