Doe mee aan de fotowedstrijd!

Ieder jaar zitten er honderden mensen aan het parcours met een fotocamera om de kleurrijke optocht vast te leggen. Daarom gaan wij op zoek naar de allermooiste Corso foto’s! Zet op 26 augustus uw beste beentje voor, laad de camera op, poets de lens nog een keer, want we gaan natuurlijk prijzen weggeven voor de mooiste foto’s!

Fotofabriek stelt 3 fotoalbums beschikbaar voor de 3 mooiste of meest bijzondere foto’s. Ook krijgt iedere deelnemer van de fotowedstrijd een kortingscode om op www.fotofabriek.nl een fotoalbum aan te schaffen met een fikse korting!

Wat moet u doen?
Mail de foto voor maandag 4 september naar fotowedstrijd@corsovollenhove.nl o.v.v. naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Is de foto te groot om via mail te verzenden? Gebruik dan www.wetransfer.com. Alle ingezonden foto’s worden beoordeeld door een professionele jury. De uitslag wordt op 11 september bekendgemaakt. Doe mee en wie weet staat uw foto volgend jaar in het Programmaboekje en verschijnt het op onze website en Facebookpagina.

Goede voorbereiding:
Lees de blog van Johan Vis om alles te leren over Corso fotografie.