Welkom bij Corso Vollenhove

Online Ledenadministratie V.V.V.V

U kunt alleen nog een ledenbandje kopen, als u zich laat registreren als lid. Indien u dit niet wilt, kunt u een corsoticket kopen. Deze geeft ook de hele dag toegang tot het Corso/Dahliafestival, maar niet tot de betaalde activiteiten in de feesttent.

Voordelen van geregistreerd lid zijn:

Als lid van de V.V.V.V. ontvangt u uw ledenkaarten begin augustus automatisch in de brievenbus. Het ledengeld wordt automatisch geïncasseerd. Ook ontvangt u het programmaboekje van het Corso vers van de drukker in de brievenbus en uiteraard hoeft u nooit meer in de rij bij de kassa te staan. Op vertoon van uw ledenbandje kunt u gratis naar het Corso/Dahliafestival en naar alle activiteiten in de feesttent. En uiteraard zorgt u er als lid voor dat ook alle andere activiteiten zoals het Pinksterrijden en het Frommelcorso kunnen blijven bestaan.

Regels ledenadministratie:

> Voor het vaststellen van de leeftijd wordt peildatum 21 augustus aangehouden .
Indien een lid in de feestweek 18 wordt, kan hij het kinderbandje vanaf zijn verjaardag omruilen bij de penningmeester.

> Indien de hoogte van het ledengeld wijzigt, wordt dit kenbaar gemaakt in de Algemene Ledenvergadering voorafgaand aan het corso.

> Het ledengeld wordt jaarlijks rond 1 mei geïnd. Opzeggen van het lidmaatschap kan tot twee weken na de Algemene Ledenvergadering via een mail naar leden@corsovollenhove.nl.

> Indien automatische incasso niet mogelijk is/mislukt is, kunt u contact opnemen met de penningmeester (claudia.lassche@corsovollenhove.nl / 06-55544842). Samen zoeken we dan naar een oplossing. Indien u  lid wordt van de V.V.V.V. koopt u uw ledenbandjes online en betaalt dan u middels iDeal. Mocht de inschrijving online om wat voor reden dan ook niet lukken, kunt u contact opnemen met de penningmeester. Die kan u ook inschrijven.

> Wanneer u lid bent, worden de ledenbandjes automatisch naar het bij ons bekende adres gestuurd. Wijzigingen in uw gegevens kunt u zelf doen via de inlogpagina https://www.corso-vollenhove.nl/inloggen of https://www.vvvv-vollenhove.nl/inloggen (u krijgt als lid een wachtwoord via de mail) en anders graag doorgeven via leden@corsovollenhove.nl en dan passen wij het voor u aan.

LEDENKAARTEN WORDEN VERKOCHT TOT 21 AUGUSTUS 2021! 

NA DEZE DATUM WORDEN ER GEEN LEDENBANDJES MEER VERSTUURD.

en_USEnglish