Programma 2023

Hieronder ziet u het voorlopige programma voor Corso Vollenhove op 26 augustus 2023. Hier kunnen nog eventuele wijzigingen in plaatsvinden. Houdt deze pagina in aanloop naar het Bloemencorso in de gaten. 

Vanaf 07.00 uur is het parcours volledig gesloten voor verkeer. 

Bezoek het Kindercorso dat bestaat uit diverse bloemenwagens, meer dan 500 verklede kinderen en verschillende jeugd topkorpsen.12.00 – 22

Gezelligheid met een hapje en een drankje op het Marten Kingmaplein (bij de Coop). Activiteiten voor de kinderen zijn te vinden op het Kinderplein (zie plattegrond).

Met diverse gezellige dweilorkesten in het centrum van Vollenhove.

Geniet van een kleurrijke stoet van 11 bloemenwagens die twee rondes door het centrum van Vollenhove rijden, ondersteund door de muzikale kunsten van verschillende top show- en marchingbands. 

Na afloop van het Middagcorso kunt u naar de Bandshow met dit jaar: Rijnmondband uit Schiedam, March & Showband Rheden, Mercurius Marching-/Showband uit Assen en Kamper Trompetter Korps. De Bandshow vind plaats op het terrein van s.v. V.E.N.O.

De prijsuitreiking vindt plaats op de rotonde bij de tribunes, voor de eerste keer op het Corsomonument. Wie gaat er dit jaar met de Ereprijs vandoor?

Met diverse gezellige dweilorkesten in het centrum van Vollenhove.

Tijdens het Avondcorso zijn de 11 bloemenwagens sfeervol verlicht en rijden twee rondes door het centrum van Vollenhove. Verschillende top show- en marchingbands ondersteunen de stoet wederom met hun muzikale kunsten. 

In de feesttent met de band ‘One Shot’.

Entree: Leden gratis / niet leden € 12,50. Kaarten zijn te koop aan de deur. 

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie dag?

Koop dan vast je tickets en tribune tickets!
Tickets