Nameless

Wagenbouwgroep: Nameless
Bestaat sinds: 1996
Hoogste classificatie: Ereprijs
Bouwlocatie: Fam. Timmermans, Vollenhoverweg 28 Marknesse

‘‘Na een periode waarin ze meerdere keren op de -mooie, maar toch ook wel vervelende- tweede plek eindigden, wisten ze in 2011 weer de felbegeerde Ereprijs te winnen.’’

Nameless is sinds 1996 deelnemer aan het Corso van Vollenhove. En niet zonder succes, de groep heeft al heel wat bekers in hun prijzenkast staan. In het jaar 2001 won Nameless voor de eerste keer de Ereprijs. Dat deden ze met wagen ‘The adventures of Teddy Ruxpin’. Na een periode waarin ze meerdere keren op de -mooie, maar toch ook wel vervelende- tweede plek eindigden, wisten ze in 2011 weer de felbegeerde Ereprijs te winnen. De creatie waarmee ze dat deden was ‘Vergeten leven aan de Zuiderzee’. Ze hadden de smaak te pakken en wonnen ook in 2012 de ereprijs, dat jaar met ‘De Toren van Babel’. Wagenbouwgroep Nameless bestaat uit ongeveer 30 leden en bouwt aan de Vollenhoverweg. 

Naast een Middagcorso is er in Vollenhove ook ieder jaar een Avondcorso. Alle praalwagens worden dan prachtig verlicht en dat levert een magisch geheel op! De bouwers van Nameless zijn hier goed in, want de groep won maar liefst tien keer de Verlichtingsprijs. Zo ook weer in 2016: de jury vond ‘Medicijnman’ het mooist verlicht tijdens het Avondcorso.

Corso Vollenhove