Welkom bij Corso Vollenhove
Shop

Winkel

ONLINE VERKOOP GESLOTEN

Bestel hier uw kaarten voor Corso Vollenhove, de kleurrijkste dag van het jaar! Dit jaar gaat het corso helaas niet door vanwege het coronavirus.

Ledenbandje

Ook dit jaar heeft Corso Vollenhove als ledenkaart een polsbandje. U wordt dan lid van de Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken (V.V.V.V.). Met een bandje heeft u toegang tot alle activiteiten in de feestweek, het Middagcorso, Avondcorso en het feest in de feesttent. Op de zaterdag moet het polsbandje echt gedragen worden! De overige dagen bij de feesttent is het voldoende om het polsbandje bij u te hebben. Figuranten kunnen tussen het Middag- en Avondcorso hun doorgeknipte bandje ruilen voor een nieuwe. Dit kan op het Opstelterrein.

Ledenadministratie

Omdat de V.V.V.V. een vereniging is en wil weten wie haar leden zijn, gaan we vanaf dit jaar onze leden registreren. Als u zich inschrijft via de Online ledenadministratie, ontvangt u de ledenkaartjes vanaf volgend jaar automatisch thuis. Overigens is het vanaf volgend jaar verplicht om u te in te schrijven als u lid wilt worden.

Wilt u toch op het Corso komen, maar wilt u geen lid worden, dan kunt u een Corsoticket kopen. Een Corsoticket geeft de hele dag toegang tot het Corso, maar niet tot de betaalde activiteiten in de feesttent.

NB voor kinderen is een ledenbandje en een Corsoticket hetzelfde product.

Tribunes

Naast toegangskaarten kunt u ook tribunekaarten bestellen. Houd er rekening mee dat u naast een tribunekaart ook altijd een ledenbandje of een Corsoticket nodig heeft.

No products were found matching your selection.

en_USEnglish