Welkom bij Corso Vollenhove
Shop

Winkel

ONLINE VERKOOP GESLOTEN

Bestel hier uw kaarten voor het Dahliafestival (Corso) Vollenhove, de kleurrijkste dag van het jaar! Dit jaar is er vanwege corona geen rijdend corso maar een Dahliafestival.

Ledenbandje

Ook dit jaar heeft Corso Vollenhove als ledenkaart een polsbandje. U wordt dan lid van de Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken (V.V.V.V.). Met een bandje heeft u dit jaar automatisch toegang tot het Dahliafestival. In een normaal jaar heeft u hiermee toegang tot alle activiteiten in de feestweek, het Middagcorso, Avondcorso en het feest in de feesttent. Op de zaterdag moet het polsbandje echt gedragen worden! De overige dagen bij de feesttent is het voldoende om het polsbandje bij u te hebben. Figuranten kunnen tussen het Middag- en Avondcorso hun doorgeknipte bandje ruilen voor een nieuwe. Dit kan op het Opstelterrein.

Ledenadministratie

Omdat de V.V.V.V. een vereniging is en wil weten wie haar leden zijn, registreren wij onze leden. Als u zich inschrijft via de Online ledenadministratie, ontvangt u de ledenkaartjes automatisch thuis.

Wilt u toch op het Dahliafestival/Corso komen, maar wilt u geen lid worden, dan kunt u een losse entreeticket kopen. Dit ticket geeft de hele dag toegang tot het Dahliafestival/Corso, maar niet tot de betaalde activiteiten in de feesttent.

Tribunes (niet van toepassing tijdens het Dahliafestival)

Naast toegangskaarten kunt u ook tribunekaarten bestellen. Houd er rekening mee dat u naast een tribunekaart ook altijd een ledenbandje of een Corsoticket nodig heeft.

No products were found matching your selection.

en_USEnglish