Welkom bij Corso Vollenhove

Jaarlijkse vrijmarkt

20
jun

Jaarlijkse vrijmarkt

Op zaterdag 29 juni is de jaarlijkse vrijmarkt van de V.V.V.V. De markt vindt plaats van 07:00 tot 13:00 uur op het parkeerterrein van de Burght. Bij slecht weer verplaatst de markt naar de sporthal van de Burght. Jij komt toch ook?

Opgave niet nodig

Voor eventuele vragen kun je terecht bij Fokko Winters, e-mail: fokko.winters@corsovollenhove.nl of telefoon: 06-12 06 45 84. Opgave is niet nodig. Je auto en eventuele aanhanger mogen bij je plek staan. Niet verkochte spullen verplicht retour meenemen.

Ledenkaarten kopen

Verder is er een stand van de V.V.V.V. waar je gezellig een praatje kunt maken en alvast ledenkaarten kunt kopen voor het aanstaande Corso van Vollenhove. Dit jaar werkt dat via een nieuw systeem. Via een inschrijfformulier kun je jezelf inschrijven in ons online ledenbestand. Vervolgens kun je de ledenkaarten tijdens de vrijmarkt contant of per pin afrekenen en direct meenemen. Vanaf volgend jaar volgt er een automatische incasso en krijg je de ledenkaart automatisch opgestuurd. Overzichtelijk voor ons en handig voor jou!

Uiteraard zijn er ook losse corsotickets te koop en tribunekaarten.

Tot ziens op de vrijmarkt!

nl_NLDutch