Kaartverkoop Corso Vollenhove

De ledenkaarten, tribunekaarten en toegangskaarten voor Corso Vollenhove zijn vanaf deze week weer verkrijgbaar op verschillende locaties. Natuurlijk kunt u uw kaarten ook online bestellen. Bij aanschaf van de kaarten krijgt u er vanaf week 29 een gratis programmaboekje bij.

Corsotickets en tribunekaarten

Bij Josien’s Boek & Mix en tankstation van Staveren zijn Corsotickets (dagtoegang) en tribunekaarten te koop. Hier kunt u ook een gratis programmaboekje afhalen.

Verkoopmomenten ledenkaartverkoop

Ledenkaarten kunt u kopen op de onderstaande vier verkoopmomenten in augustus. De verkoop van ledenkaarten én de online verkoop stopt op 17 augustus.

DatumTijdstipLocatie
Zaterdag 3 augustus10:00-13:00 uurVoorpoortplein, Vollenhove
Zaterdag 10 augustus10:00-13:00 uurVoorpoortplein, Vollenhove
Woensdag 14 augustus19:30-20:30 uurDorpshuis, St.Jansklooster
Zaterdag 17 augustus10:00-13:00 uurVoorpoortplein, Vollenhove
Online ledenadministratie

Dit jaar werkt ledenkaarten kopen via een nieuw systeem. Via een (online) formulier kunt u zichzelf inschrijven in ons ledenbestand. Het formulier vindt u op onze site: inschrijfformulier online ledenadministratie en bij de verkoopmomenten. U kunt de kaarten, net zoals anders, gewoon bestellen via de online ticketshop of kopen op een verkoopmoment en daarna per iDeal afrekenen. Vanaf volgend jaar volgt er een automatische incasso en krijgt u de ledenkaart automatisch opgestuurd. Overzichtelijk voor ons en handig voor u!