Welkom bij Corso Vollenhove

Kerkstraat wint straatversiering feestweek Vollenhove

Foto Winnaar 2019: De Kerkstraat met ‘Something Wicked This Way Comes’
23
aug

Kerkstraat wint straatversiering feestweek Vollenhove

Donderdag 22 augustus vond de prijsuitreiking van de straatversiering in het voormalig havenstadje Vollenhove plaats. Tijdens de spelletjesavond in de feesttent werd bekend gemaakt dat de Kerkstraat (van de Putsteeg tot aan de Schapensteeg) er dit jaar met de winst vandoor gaat.

Met hun ‘Something Wicked This Way Comes’ wist de Kerkstraat de meeste punten te behalen. Op de tweede plaats eindigt ook de Kerkstraat, maar dan het deel van de Deelenstraat tot aan de Voorpoort, met ‘De Franse slag’. Op de derde plaats werd de vlag uit gehangen: De Kade eindigde op de derde plaats met ‘De Kade hangt de vlag uit!’. Bijgaand vindt u de volledige uitslag.

Onderdeel van de feestweek

Ook dit jaar hebben 16 straten hun best gedaan om een mooie, versierde straat op te tuigen ter ere van de feestweek in het sfeervolle stadje. Eerder deze week werden meerdere activiteiten georganiseerd in aanloop naar de grote afsluiting op zaterdag, het Bloemencorso Vollenhove. Zo is er onder meer een Streetparade met veel muziek geweest, een springfestijn voor de kinderen, werden de Dahliaprinses en eerste Dahliaprins gekozen en is de Dahliakoningin bekend gemaakt.

nl_NLDutch