Welkom bij Corso Vollenhove

Muzikale rondgang en Streetparade

17
aug

Muzikale rondgang en Streetparade

De feestweek in Vollenhove gaat dit jaar met veel muzikaal spektakel van start op dinsdag 20 augustus. Om 19.00 uur is er zoals ieder jaar de rondgang van muziekkorpsen door de straten van Vollenhove. Nieuw is de Streetparade in het centrum.

De volgende korpsen zijn op dinsdag 20 augustus te zien:

♬ Vollenhoofsch Fanfare: start vanaf De Burght Vollenhove, daarna o.a. Het Franse Pad, Clarenberglaan, Het Goor, Aan Zee, Kerkplein, Haven, Bentstraat. Rond 19.20 uur krijgt de winnende straat van de Straatversiering van vorig jaar een serenade: Kerkstraat (tussen Putsteeg en Schapensteeg).
♬ Muziekvereniging Voorwaarts Zwartsluis: start vanaf De Burght, eerst bezoek aan Nieuw Clarenberg. Daarna o.a. Groenestraat, Bentstraat, Van Smirrenstraat, Wheeme, Doeveslag, Zeekampen, De Voorst.
♬ Irene Hasselt: start vanaf De Burght, daarna o.a. Godfried van Rhenenlaan, Van Haersoltelaan, J. van Dieststraat, D. van Bourgondiestraat, R. van Diepholtstraat, Achter de Hare, Georg Schenckstraat, J. van Arkelstraat, De Cartouwe, Het Vosken, Voorpoort.
♬ Drumfanfare DOKA, Marknesse: start vanaf De Burght, daarna de Nieuwbouw, met o.a. Steiger, Aak, Botter, Kade, Punter, Anker, Pluut, Zwaard, Kade, Schuit, Shouw, Kiel, Reling, Roer, Bentstraat, Groenestraat, Kerksteeg. Nieuw(!) dit jaar is de ‘Streetparade’ om 19.40 uur in het centrum, met de hierboven genoemde korpsen. Er wordt gestart op verschillende locaties: Voorpoortplein, Bisschopstraat, Kerkstraat. De korpsen zullen vervolgens meerdere rondes door het centrum maken.

nl_NLDutch