Bestel hier uw kaarten voor corso Vollenhove

DOOR EEN TECHNISCHE STORING IS HET HELAAS NOG NIET MOGELIJK OM ONLINE KAARTEN TE KOPEN!

 

Kaarten voor het middag- of avondcorso zijn op zaterdag 25 augustus te koop aan één van de kassa’s bij het parcours in de binnenstad van Vollenhove. De prijzen bedragen voor volwassenen € 8,00 en voor kinderen (4 t/m 17 jaar) € 5,00. Tevens is er een combikaart te koop, deze geeft toegang tot het middag- en avondcorso. De kaart kost € 13,00 en is alleen verkrijgbaar aan de kassa’s aan het Corso parcours.

Met de aankoop van een ledenbandje bent u een jaar lang lid van de Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken. Daarnaast heeft u toegang tot het middag- en avondcorso èn toegang tot alle activiteiten die worden georganiseerd in de feesttent tijdens de feestweek.

Met een kinderbandje hebben kinderen van 4 tot en met 17 jaar toegang tot het middag- en avondcorso èn toegang tot alle activiteiten die worden georganiseerd in de feesttent tijdens de feestweek.

Daarnaast kunt u in de webshop ook losse toegangskaarten en tribunekaarten bestellen voor het middag- of avondcorso.

U krijgt de kaarten uiterlijk binnen drie weken per post thuisgestuurd. Bestelt u in de derde week van augustus, dan ontvangt u ze in de week voorafgaand aan het corso.

Regels ledenbandjes

Ook dit jaar heeft Corso Vollenhove als ledenkaart een polsbandje. Om toegang te krijgen tot het parcours en ’s avonds in de feesttent is het van belang dat het ledenbandje wordt gedragen. Dit betekent dat alleen op zaterdag het polsbandje echt gedragen moet worden. De overige dagen bij de feesttent is dit minder streng en is het voldoende om het polsbandje alleen bij je te hebben. Figuranten kunnen tussen het middag- en avondcorso hun doorgeknipte bandje ruilen voor een nieuw bandje. Het omruilen kan op het opstelterrein.