Welkom bij Corso Vollenhove

Online Ledenadministratie V.V.V.V

In 2019 kunt u alleen nog een ledenbandje kopen, als u zich laat registreren als lid. Indien u dit niet wilt, kunt u een corsoticket kopen. Deze geeft ook de hele dag toegang tot het corso, maar niet tot de betaalde activiteiten in de feesttent.

Voordelen van geregistreerd lid zijn:

Vanaf 2020 ontvangt u uw ledenkaarten automatisch in de brievenbus. Het ledengeld wordt automatisch geïncasseerd. Ook ontvangt u het programma-boekje vers van de drukker in de brievenbus en uiteraard hoeft u nooit meer in de rij bij de kassa te staan. En u kunt op vertoon van uw ledenbandje gratis naar het corso en naar alle activiteiten in de feesttent.

Regels ledenadministratie:

> Voor het vaststellen van de leeftijd wordt peildatum 21 augustus aangehouden (start feestweek)
Indien een lid na 21 augustus 18 wordt, kan hij het kinderbandje omruilen bij de penningmeester.

> Indien de hoogte van het ledengeld wijzigt, wordt dit kenbaar gemaakt in de Algemene Ledenvergadering voorafgaand aan het corso.

> Het ledengeld wordt jaarlijks rond 1 mei geïnd. Opzeggen van het lidmaatschap kan tot twee weken na de Algemene Ledenvergadering via een mail naar info@corsovollenhove.nl.

> In 2019 rekent u nog af bij de aanschaf van de ledenbandjes bij de VVVV, of u koopt uw ledenbandjes online en betaalt dan middels iDeal.

> Vanaf 2020 worden de ledenbandjes automatisch naar het bij ons bekende adres gestuurd. Adreswijzigingen graag doorgeven via info@corsovollenhove.nl

> Indien u lid wordt, wordt deze informatie u ook toegezonden per mail.

 

LEDENKAARTEN WORDEN VERKOCHT TOT EN MET 17 AUGUSTUS!

NA 17 AUGUSTUS ZIJN ER ALLEEN NOG CORSOTICKETS TE KOOP.