Welkom bij Corso Vollenhove

Opgave kindercorso 2019

15
mei

Opgave kindercorso 2019

De wagenbouwers zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het Corso op zaterdag 24 augustus. Maar ook de jeugd staat te popelen om zich op te geven en deel te nemen aan het Kindercorso. Dit betekent dat ze binnenkort starten met het bouwen van een wagentje. Nadenken over ontwerpen, materialen verzamelen, de wagen opbouwen en tot slot de dahlia’s erop. Het is gezellig en leerzaam om hier samen aan te werken. Met als kers op de taart de Corsodag zelf. Na al je harde werken mag je dan je wagen showen aan het publiek op het Kindercorso.

Tips en tricks

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen en zelf een wagentje te bouwen, maar weet je niet goed hoe dat moet? De V.V.V.V. helpt je graag. We geven je advies, zoeken een locatie, lenen je een onderstel en materiaal en leveren bloemen. Natuurlijk hoeft de wagen niet zo groot. Je kunt ook klein beginnen door het versieren van je fiets of skelter.

Opgeven

Je kunt je opgeven tot en met vrijdag 26 juli 2019 via het inschrijfformulier. Voor vragen of informatie kun jij, of je vader of moeder, terecht bij Mariska Hoogstede via mariska.hoogstede@corsovollenhove.nl.

nl_NLDutch