Welkom bij Corso Vollenhove

Prachtige lampions tijdens Sint-Maarten

18
nov

Prachtige lampions tijdens Sint-Maarten

Zaterdag 10 november was het weer zover: Sint-Maarten! Ondanks de regen trotseerden ruim 280 kinderen de regen om bij de tent van de V.V.V.V. hun liedje te zingen.

De kinderen hadden weer ontzettende mooie lampions gemaakt. Van unicorns, super juffie, draken, vleermuizen, bloemen en zelf gehaakte lampions tot echte pompoenen. Hoewel de lampions in het begin van de avond nog mooi waren om te zien, waren ze helaas aan het eind van de avond compleet verregend. Dit was erg jammer, maar het mocht de pret niet drukken. Uit volle borst volgden verschillende liedjes elkaar op. Het meest originele lied ging over een geit met een kunstgebit en er was een groepje die het ‘traditionele’ Sint-Maarten lied erg mooi zong.

Prijswinnaars lampionwedstrijd en liedje

Tijdens de avond konden de kinderen ook kans maken op een prijs in de jaarlijkse lampionwedstrijd en voor het beste liedje. De prijswinnaars van de lampionwedstrijd zijn:

  • Jada Klappe,
  • Maud Heetebrij,
  • Merlijn Hilfrink ,
  • Sydney Lindenberg
  • Nora Dillerop

De prijs voor het beste liedje gaat naar: het groepje (5 kinderen) van Anouk Winter. Zij zongen het liedje van Sint Maarten met vijf prachtig klinkende stemmen.

De winnaars kunnen zich melden bij Mariska Hoogstede via mariska.hoogstede@corsovollenhove.nl. Op zaterdag 24 november om 16.30 uur kunnen zij hun prijs ophalen in de Vlasschuur.

nl_NLDutch