Startvolgorde 2022

Welkom op de kleurrijkste dag van het jaar! Geniet van Corso Vollenhove en al het moois dat vandaag voorbijkomt. Hieronder vindt u de startvolgorde en dus de volgorde waarop de praalwagens aan u voorbijrijden. Klik op de titel om het verhaal achter de wagen te lezen. 

Zes levenslessen van een luiaard:
1. Slaap genoeg en vooral veel
2. Laat dingen van je af ‘rollen’
3. Kalmte zal je redden, langzaam en gestaag win je de race
4. Geniet en relax
5. “Don’t hurry, be happy!”
6. 😴😴😴

Samen in het treintje. 

Op stoom en als een geoliede machine doordenderen om de kopman in sprintpositie te brengen. 

Een eeuwenoude traditie. 

Tientallen maskers.

Met trots gedragen. 

En met de hand gemaakt. 

BORUCA

Na een heftig gevecht kan er maar één overwinnaar zijn. 

Maak ons groots!

Maak ons fraai, maak ons fier. 

Maak ons mooi, maak ons groots! 

Allemaal wilden ze faam en roem. 

Mijn penseelstreken brachten hen tot leven, 

vastgelegd voor de eeuwigheid. 

– Rembrandt van Rijn

Geobsedeerd door de stier
Een obsessie die werkelijkheid wordt
Maar uit zichzelf?

In tijden van schaarste, brengt hij ondanks de gevaren, zijn smokkelwaar over de grens.

De snelste auto, de grootste boot en het meest luxe vliegtuig. Nee; de rijksten van onze aarden hebben het niet makkelijk. En in 2022 kwam daar een bizarre strijd om de status en macht bij. Niet over de snelste, de grootste of de beste, maar over de eerste.. De eerste toerist op de maan!

Miljardair Elon Nuts vertrok eind juli, samen met een onbekende reisgenoot, met de SC Pioneer II voor de eerste maanvakantie in de geschiedenis. Vandaag, na een aantal fantastische weken in ‘outer space’, komen ze terug naar aarde. En daar ben jij bij, want de landing is aanstaande. 

Dus geef de SC Pioneer II en haar bemanning een waar heldenonthaal!

Dat het avontuur de nodige voeten in de aarde had, maar ook tot euforie leidde, bleek de afgelopen weken wel. Het leidde tot persconferenties, interviews met deskundigen, gesprekken met voor- en tegenstanders, enzovoorts. Nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurde? 

Check NSAtv.nl

Versla jij alle aliens, of is het game over?

Het slot waar dr. Ratanstein al lange tijd woont, is sinds het laatste bezoek in 1995 behoorlijk in verval geraakt en een renovatie is dan ook hard nodig. Maar zijn de Kwade Machten nog steeds actief?

Deze unieke groep mensen reist door heel Europa van plaats naar plaats. Geruchten gaan dat ze uit de bossen nabij Transsylvanië komen maar niemand weet dit precies. Gepresenteerd door de charismatische dompteur Dragoš met hun hoofd-act het menselijk kanon. Ze staan bekend als een unieke gewoon gezellige groep met mensen en de viering van hun verschillen. Penntor de langste man ter wereld, de prachtige Brândușa de bebaarde vrouw en nog veel meer unieke karakters. Ze zijn op doorreis maar misschien zien jullie een blik van hun unieke show terwijl ze langsrijden.

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie dag?

Koop dan vast je tickets en tribune tickets!
Tickets