Vrijmarkt en Ontwerppresentatie bloemencorso Vollenhove

Huizenhoge praalwagens versierd met honderdduizenden dahlia’s zullen op 26 augustus weer door Vollenhove rijden. Aanstaande zaterdag 24 juni zijn de creaties alvast in het klein te zien. Dan presenteren de wagenbouwers van Corso Vollenhove hun ontwerpen. Tegelijkertijd is er de jaarlijkse Vrijmarkt.

Van 10.00 uur tot 12.30 uur zijn de ontwerpen voor het bloemencorso te bezichtigen in De Burght. De corsogroepen zullen aan de hand van maquettes, tekeningen en filmpjes hun plannen toelichten. De Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken (V.V.V.V.) organiseert de Ontwerppresentatie voor de vierde keer: ‘‘Eind mei stonden de maquettes hier ook al, toen voor een select gezelschap tijdens het Corso Congres. Nu is iedereen welkom om de ontwerpen te komen bewonderen. De bouwers vertellen u er graag alles over!’’

Op de dag van de Ontwerppresentatie start ook meteen de kaartverkoop voor het bloemencorso. Dan zijn alvast de ledenbandjes en het Programmaboek te verkrijgen in De Burght.

Net zoals de afgelopen jaren, wordt de Ontwerppresentatie gecombineerd met de jaarlijkse Vrijmarkt. De markt zal plaatsvinden op het parkeerterrein voor De Burght. Deze locatie verschilt met die van de voorgaande jaren, want toen was dit Landgoed Oldruitenborgh. De Vrijmarkt start om 07.00 uur en eindigt om 13.00 uur.

Wilt u graag uw handelswaar verkopen of bent u juist op zoek naar iets specifieks? Kom dan naar de Vrijmarkt bij De Burght! Voor opgave en vragen kunt u contact opnemen met Fokko Winters via het volgende e-mailadres: fokko.winters@corsovollenhove.nl