Corso Vollenhove stickerboek bij PLUS Kerssies

Vanaf vandaag is het Corso Vollenhove stickerboek verkrijgbaar bij de nieuwe PLUS Kerssies! Het boek, dat door vrijwilligers van Corso Vollenhove in samenwerking met de supermarkt is gerealiseerd, is gratis te verkrijgen bij een bedrag van € 15,- aan boodschappen. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je 1 setje corso stickers.
 
Het 68 pagina’s tellende boek is een ware schatkist vol met leuke weetjes en feitjes over het Corso. Het biedt de mogelijkheid om stickers te sparen van je favoriete wagenbouwgroep en tegelijkertijd meer te leren over de geschiedenis van het Corso, de Dahliakoningin en de groei van dahlia’s. Met een totaal van 232 plaatjes biedt het een zeer uitgebreide weergave van het Corso, van toen tot nu, inclusief de creaties in de corona-jaren.
 
Eigenaar Koen Kerssies is trots op deze uitgave: “Samen met het bestuur en de wagenbouwers hebben we een heel mooi boek neergezet, waar iedereen veel plezier aan kan beleven. Een mooi aandenken en een bewaar-item.” Bij de uitreiking van het eerste boek aan voorzitter Claudia Lassche waren vertegenwoordigers van alle wagenbouwgroepen aanwezig. Iedereen kreeg een boodschappentas, gevuld met verzamelalbums als cadeau voor alle leden van de wagenbouwgroepen.
 
Het archief van de website Venomeen.nl was van onschatbare waarde bij het samenstellen van het boek. Veel informatie, met name over de historie van het Corso, was daar terug te vinden. Een groot deel van de plaatjes die in het boek geplakt kunnen worden zijn afkomstig uit het beeldarchief van Corso Vollenhove, wat een aantal jaar geleden is opgericht. Vooral de oude beelden zijn kostbaar en het is heel belangrijk dat deze goed bewaard blijven.
 
Het stickerboek is gratis verkrijgbaar bij een bedrag van € 15,- aan boodschappen. Vul daarna het stickerboek met de schitterende afbeeldingen van wagens, dahlia’s en andere hoogtepunten uit de geschiedenis van het Corso! De actie loopt van 1 mei t/m 24 juni en bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je 1 setje corso stickers gratis. En aan het einde van de actie zal er een ruilbeurs volgen, waarover later meer informatie volgt.