Plattegrond & bereikbaarheid

Corso Vollenhove

Op de zaterdag van het Bloemencorso trekt de stoet Corsowagens door de binnenstad van het prachtige en pittoreske Vollenhove. Hieronder vind je de route die de Corsowagens afleggen en daarbij alle benodigde informatie zoals: (gratis) parkeergelegenheden, ticketlocaties, aanwezige sanitair, EHBO en de locaties van de tribunes. Ook vind je op de plattegrond de locatie van het Food & Flowers Festvial en van de feesttent. Wij adviseren om lopend of op de fiets te komen, maar ons evenement is ook met de auto en met het openbaar vervoer goed bereikbaar. 

Bereikbaarheid met de auto

Het Bloemencorso Vollenhove is uitstekend met de auto bereikbaar. Wij bieden voldoende gratis parkeergelegenheden aan, welke met P-borden duidelijk worden aangegeven. Gratis parkeren kan op de volgende locaties:

• Vanaf Emmeloord kun je parkeren op de Jachtwerp Royal Huisman (P1 op de plattegrond)

• Vanaf Zwolle/Meppel kun je parkeren nabij het Industrieterrein De Hagen (P2 op de plattegrond)

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Corso Vollenhove is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 71 vanuit Emmeloord en Zwolle brengt je met een directe verbinding naar Vollenhove. Wij raden het aan om uit te stappen bij bushalte Zwembad Vollenhove. De overige bushaltes zijn tijdens Corso Vollenhove buiten gebruik. Kijk voor meer informatie en tijden op 9292.nl