Tickets kopen

Heb je ooit een Corsowagen van dichtbij gezien? Een wagen bedekt met honderdduizenden dahlia’s, aangekleed met figuratie en ‘s avonds zelfs nog prachtig verlicht? Corso Vollenhove laat je een dag verwonderen, verbazen en genieten. Dit jaar kun je het bloemencorso bezoeken op 24 augustus, het leukste uitje in de zomervakantie! Wil je dit niet missen? Koop dan binnenkort je tickets.

Met het dagticket heb je toegang tot alle activiteiten op de zaterdag, behalve het tentfeest op zaterdagavond. Het Corso vanaf de mooiste plek bekijken? Koop dan ook vast je tribunetickets. 

Voorverkoop tickets voor het bloemencorso

Er zijn verschillende manieren om je Corsoticket te kopen, maar online in de voorverkoop is de makkelijkste en voordeligste manier. Aan het parcours zijn  op verschillende locaties kassa’s te vinden, maar om een rij te voorkomen kun je je ticket beter online aankopen. Via de oranje button kun je de tickets en eventueel tribunekaarten kopen. Een Corsoticket kost € 14,00 voor volwassenen en € 8,00 voor kinderen van 4-17 jaar. Aan de kassa zijn de tickets € 2,00 duurder per ticket. Een ticket geeft toegang tot de gehele Corsodag, dus het Jeugd-, Middag-, en Avondcorso en alle activiteiten die plaatsvinden op het parcours. 


Voor het eerst kunt u dit jaar ook als VIP van het Corso genieten. 
Kiest u voor het middagprogramma, dan kunt u vanaf 13u plaatsnemen op het VIP- terras en zult u tijdens het Corso worden voorzien van hapjes en drankjes. Na het Corso kunt u gebruik maken van het buffet dat vanaf 17.30u voor u klaarstaat. Het middagprogramma eindigt om 18.30u.
Kiest u voor het avondprogramma dan verwelkomen wij u vanaf 18.30u en kunt u starten met het buffet dat al voor u klaar staat. Tijdens het avondcorso zult u worden voorzien van hapjes en drankjes op het VIP-terras.
VIP-terraskaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop te koop en kosten € 80 per ticket. Er zijn een beperkt aantal VIP-kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij: op=op! 

tribunetickets voor het mooiste uitzicht

Het is online en op het parcours mogelijk om tribunekaarten te kopen. Er zijn twee soorten tribunes te vinden op het parcours. De tribunes bij de rotonde met het Dahliakunstwerk, waar ook de prijsuitreiking plaats zal vinden en de tribunes in de binnenstad. Raadpleeg de plattegrond voor de locaties van de tribunes. 

Bereikbaarheid vollenhove

Corso Vollenhove is bereikbaar met het openbaar vervoer met een directe aansluiting vanuit de richtingen Emmeloord en Zwolle. Gratis parkeren is tijdens de Corsodag mogelijk bij Visscher Transport; Schaarweg 3 en Royal Huisman; Flevoweg 1. 

 

Let er goed op dat je de auto niet parkeert op locaties waar dit niet is toegestaan. 

Veel gestelde vragen over het corso

Mocht je nog vragen hebben waar je nog geen antwoord op hebt kunnen vinden, raadpleeg dan eerst de FAQ (Frequently Asked Questions) pagina. 

Voor vragen over de kaartverkoop, bijvoorbeeld als je je ticket niet ontvangen hebt, stuur dan een e-mail naar cs@twelveticketing.eu.

Bij overige vragen kun je terecht bij onze Facebook helpdesk of de contactpagina.