Informatie tickets & ledenbandjes

Wil je ook graag een bezoek brengen aan het Corso van Vollenhove, de kleurrijkste dag van het jaar? Bestel dan hier je entree kaarten of word lid. Uiteraard is er ook gewoon de mogelijkheid om op de dag van het evenement zelf losse tickets voor het evenement aan te schaffen. Dit kan bij de kassa’s die gestationeerd zijn bij de verschillende ingangen.

Ledenadministratie

Als lid van de Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken (V.V.V.V.), ontvang je een ledenkaart in de vorm van een polsbandje. Deze krijg je ieder jaar automatisch thuisgestuurd (uiterlijk 10 augustus). Met het polsbandje heb je toegang tot alle activiteiten in de feestweek. Hieronder vallen onder andere het Kindercorso, Middagcorso, het Avondcorso en het feest op zaterdagavond in de feesttent. Op zaterdag ben je verplicht om het polsbandje daadwerkelijk te dragen, bij de overige dagen in de feestweek is het bij je hebben van het polsbandje voldoende.

Corsoticket

Wil je geen lid worden van de V.V.V.V, maar wel de hele dag naar het Corso komen kijken? Dan kan je een Corsoticket kopen. Een Corsoticket geeft de hele dag toegang tot het Corso, maar niet tot activiteiten in de feesttent zoals het afsluitende feest op zaterdagavond.

Tribunes

Wil je verzekerd zijn van een goede zitplaats aan het parcours op de zaterdag van het Bloemencorso? Dan kun je naast toegangskaarten ook tribunekaarten bestellen. Met een tribunekaart kun je op een van de geplaatste tribunes plaatsnemen. Houd er wel rekening mee dat je naast een tribunekaart ook altijd een ledenbandje of een Corsoticket nodig hebt. Een tribunekaart kun je ook altijd nog aanschaffen op de dag zelf bij de verschillende tribunes, mits er nog plaats is.