Overnachten

Vollenhove heeft uiteraard meer te bieden dan enkel het jaarlijkse Bloemencorso. Het is een pittoresk stadje in de Kop van Overijssel met genoeg bezienswaardigheden. Wij raden het daarom zeker aan om eens te overnachten in deze prachtige omgeving, en waarom dan niet gelijk het Bloemencorso Vollenhove meepakken? In de week voor het Corso zijn er meerdere activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Ook kun je uiteraard een bezoekje brengen aan een van de schuren of tenten waarin de wagens worden gebouwd. Dit geeft een leuk inzicht in hoe de wagens worden gebouwd. En het leuke is, je kunt zelf ook nog even de handen uit de mouwen steken en meehelpen!

Wil je meer zien van het stadje Vollenhove? Dan raden wij het aan om eens rond te gaan fietsen of wandelen. Zo kom je langs alle bezienswaardigheden zoals de oude binnenstad, de haven en de vele havezaten. Ook kun je genieten van het prachtige bos met daarin de ruïne Kasteel Toutenburg. 

Mocht je het Corso willen combineren met andere bezienswaardigheden in Vollenhove zelf of de vele bezienswaardigheden in de omgeving? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om te blijven overnachten.