Food & Flowers Festival

Vanaf 2018 heeft de combinatie van rijdende keukens en bloemenwagens gezorgd voor een fantastisch nieuw concept binnen het Bloemencorso Vollenhove. We hebben het over het “Food & Flowers Festival”. Een foodtruckfestival waar je je de hele dag kunt vermaken!

Wat kun je verwachten?

Op de zaterdag van het Bloemencorso Vollenhove kun je niet alleen genieten van alle prachtige corsowagens, maar ook van heerlijk eten uit diverse keukens. Op Food & Flowers Festival vind je Hollandse pannenkoeken, Italiaanse pizza’s, maar ook verschillende Indonesische lekkernijen. Lekkere wijnen en exclusieve biersoorten ontbreken daarin zeker niet. Behalve lekker eten en drinken, is er veel meer te doen! Zo kan je genieten van live muziek en is er uiteraard voor kinderen ook van alles te doen. Zij kunnen zich volop vermaken met diverse kinderactiviteiten, zoals schminken en een karikatuurtekenaar.

Locatie Food & Flowers Festival

Het Food & Flowers Festival is te vinden op het Marten Kingmaplein (op het plein bij de Plus en de Aldi) en is open vanaf 12.00. Eet, drink en geniet van het Corso!