Dahliatrip

Win een verzorgde Dahliatrip naar het buitenland! 

Dit jaar wordt het corso-seizoen extra bijzonder met een unieke samenwerking tussen Corso Loenhout in België en Corso Vollenhove. Samen zullen ze kennis uitwisselen, elkaars organisatie en veiligheidspraktijken verbeteren. Met als doel: het naar een hoger niveau tillen van beide corso’s en de toekomst van de corsocultuur verzekeren.

Beide evenementen delen veel overeenkomsten, met een groot aantal deelnemende groepen, jeugd- en volwassencorso’s en indrukwekkende praalwagens versierd met in totaal ruim vier miljoen dahlia’s! Om de banden te versterken, zijn er studiebezoeken gepland tussen de twee corsosteden.

Om de corsoliefhebbers van beide plaatsen kennis te laten maken met elkaar, hebben we ter gelegenheid van de samenwerking een leuke winactie bedacht: de dahliatrip! De winnaar krijgt een volledig weekend met overnachting in het Van der Valk hotel in Brasschaat inclusief ontbijt, en gratis toegangs- en tribunekaarten op 10 september. Met als kers op de taart: De winnaar krijgt zelfs de kans om mee te werken aan het steken van bloemen op één van de imposante praalwagens. We geven 2x een dahliatrip voor 2 personen weg, dus dubbel zo veel kans! 

Lijkt het je leuk om Corso Loenhout van dichtbij mee te maken? Vertel ons via het onderstaande contactformulier waarom jij graag een weekend naar Loenhout wilt en wie weet ben jij de gene die daar op 10 september op de tribune het prachtige corso mag kijken!

De winnaars krijgen persoonlijk bericht.