Geslaagde sponsoravond Corso Vollenhove met Humberto Tan

Na het succes van de eerste sponsoravond vorig jaar, georganiseerd door de Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken, vond op donderdagavond 4 april de tweede editie plaats. Zo’n 70 vertegenwoordigers van verschillende bedrijven uit Vollenhove en omstreken, verzamelden zich in De Burght voor een avondvullend programma met gastspreker Humberto Tan.

Humberto Tan

Humberto Tan, geboren in Suriname en opgegroeid in Nederland, staat bekend als een prominente mediapersoonlijkheid, vooral vanwege zijn rol bij “RTL Late Night”. Zijn veelzijdige carrière als televisiepresentator, radiohost, fotograaf, schrijver en gastspreker werd belicht tijdens de sponsoravond. De aanwezigen werden geïnspireerd door zijn charismatische aanwezigheid en scherpe interviewtechnieken.

Aanvullend programma

Tijdens het programma nam Humberto Tan samen met Eddy van der Ley de aanwezigen mee op een reis door de showbizzwereld, waarbij onderwerpen als zijn carrière, het stoppen van “RTL Late Night”, tweede kansen in de mediawereld en bijzondere gasten aan bod kwamen.

Er werd ook ingezoomd op de start van zijn carrière bij NOS Studio Sport en zijn eigen modemerk. Aan het einde van de avond stelden sponsoren vragen, waaronder over het afreizen van Tan naar de Olympische Spelen in Parijs deze zomer en de terreurdreiging waarover wordt geschreven in de media.

Naast het inhoudelijke programma konden ondernemers onder het genot van hapjes en drankjes, verzorgd door De Burght, met elkaar netwerken.

Sponsoren in het zonnetje

Het belang van sponsoren voor Corso Vollenhove kan niet genoeg benadrukt worden. Dankzij hun steun kunnen activiteiten zoals het jaarlijkse Corso en alle festiviteiten gedurende de feestweek gerealiseerd worden. Om hun waardering te tonen, heeft de V.V.V.V. in 2022 het sponsorbeleid versterkt, met onder meer een betere zichtbaarheid voor sponsoren, een speciaal sponsorontbijt tijdens de Corsoweek en de jaarlijkse inspirerende sponsoravond. Op deze manier kunnen sponsoren elkaar leren kennen, en laat de V.V.V.V. haar waardering beter blijken.

Wilt u ook sponsor worden van de evenementen van de V.V.V.V? Neem dan gerust contact op met sponsoring@corsovollenhove.nl of danielle.vanderkaap@corsovollenhove.nl of kijk op; https://www.corso-vollenhove.nl/sponsor-worden/
Misschien bent u er de volgende sponsoravond dan ook bij!