Grote belangstelling voor onthulling ontwerpen Corso Vollenhove tijdens Ontwerp Expo!

Afgelopen vrijdag werden in een bomvolle Burght de adembenemende ontwerpen voor Corso Vollenhove 2024 onthuld! Met zo’n 500 enthousiaste belangstellenden was de sfeer geweldig. Trisanna Hofman leidde de avond vol presentaties en maquettes van de 11 groepen.

Dahliakoningin 2024: Michasia Vos! De avond begon met de kroning van Michasia Vos als Dahliakoningin 2024, een waar hoogtepunt! Benieuwd naar haar verhaal? Het interview met Michasia is vanaf 22 april te vinden op onze website.

Veel figuranten en hoogstaande ontwerpen De wagenbouwers tonen dit jaar enorme ambitie met plannen voor veel figuranten! Fatal Attraction brengt maar liefst 70 figuranten op de been voor ‘Fire!’, terwijl Twee Nijenhuizen met ‘Bruidsschat’ dit aantal zelfs naar 80 tilt! De avond stond in het teken van reizen in al zijn vormen, van fysiek tot door de tijd. Een ware ontdekkingsreis!

Winnaar mooiste maquette: Twee Nijenhuizen! Het hoogtepunt was de bekendmaking van de winnaar van de mooiste maquette: Twee Nijenhuizen met ‘Bruidsschat’! Ook konden bezoekers voorspellen wie de Ereprijs op 24 augustus wint. De spanning blijft nog even, maar na het Corso maken we de gelukkige voorspeller bekend!

Benieuwd naar alle ontwerpen voor Corso 2024 of wil je ze rustig terugzien? Bekijk ze op onze site: https://www.corso-vollenhove.nl/ontwerpen-2024/