Laatste kans om lid te worden V.V.V.V.

Lid zijn van Vollenhoofse Vereniging voor Volksvermaken (V.V.V.V.) heeft een aantal voordelen ten opzichte van losse Corso Vollenhove tickets kopen. In de eerste plaats betaal je voor volwassenen € 11,- en voor kinderen € 6,- en ben je een heel jaar lid. Dit is goedkoper dan losse tickets en zo zorg je er als lid voor dat ook alle andere activiteiten zoals het Pinksterrijden en het Frommelcorso kunnen blijven bestaan. Daarnaast heb je als lid grátis toegang tot de feestavond in de feesttent op het evenemententerrein, waar losse tickets aan de deur € 12,50 kosten.

Meld je dus nu aan!

Lid worden kan via vvvv-vollenhove.nl. Ieder jaar wordt het lidmaatschap automatisch afgeschreven en de ledenbandjes worden thuisbezorgd. Zo hoef je ook nog eens nergens aan te denken. Lid worden kan nog t/m 1 juli, grijp dus nu nog je kans!

Losse kaartverkoop

Je kunt zoals ieder jaar ook losse tickets kopen. Dit kan via de website van corso-vollenhove.nl en dan krijg je een digitaal entreebewijs via de mail. Op zaterdag 15 juli zal er in de centrale hal van Nieuw Clarenberg ook een kaartverkoop ochtend plaatsvinden van 10.00 tot 12.00 voor mensen wie het niet lukt om digitaal een ticket te kopen. Ook voor vragen kan iedereen hier terecht.  
Corso Vollenhove vind plaats op 26 augustus en het belooft weer een dag vol kleur te worden! De wagenbouwers zijn druk met het bouwen van de mooiste bloemenwagens. Ook het Food & Flowers Festival zal weer te vinden zijn op het plein bij de PLUS en de Aldi met voor ieder wat wils. Tot ziens op de kleurrijkste dag van het jaar in Vollenhove!