Suplacon en V.V.V.V. maken meerjarig partnerschap Corso Vollenhove bekend

Suplacon en de Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken (4V’s) maken vandaag bekend dat Suplacon zich als meerjarig partner en hoofdsponsor verbindt aan het Corso Vollenhove.

Als een (metaal)plaat verwerkende onderneming is Suplacon al jaren gehuisvest in Emmeloord en heeft het in 2020 de prestigieuze prijs ‘top onderneming Flevoland’ gewonnen. Het bedrijf staat met name bekend om het opleiden van mensen (met of zonder achtergrond in de metaal) en haar sterk innoverend vermogen.

Antijn Koers, Operations director bij Suplacon: “Het Corso Vollenhove en Suplacon staan voor gelijksoortige uitdagingen. Beide partijen willen graag zoveel mogelijk mensen interesseren voor de techniek en het liefst zo jong mogelijk. Dit is daarom een heel belangrijke pijler voor ons, onder het partnerschap dat we aangaan. Als leerbedrijf dragen we graag bij aan het techniekonderwijs, maar het is een misvatting dat onderwijs alleen op school gebeurt. Omgevingen zoals die er zijn bij de wagenbouwgroepen in Vollenhove zijn heel leerzaam.”

Pim Jansen, Finance director bij Suplacon vult aan: “Daarnaast hopen we als Suplacon ook vooral veel met de 4V’s, vrijwilligers en wagenbouwers samen te werken, zodat het Corso Vollenhove na enkele moeilijke coronajaren ons blijft verrassen op de wijze zoals het altijd heeft gedaan.”

“Tot slot vinden we de culturele en maatschappelijke bijdrage van Corso Vollenhove ontzettend groot. Daarom zijn we dus ook gewoon ontzettend trots om daar op deze manier onderdeel van te worden.”

“Ook het bestuur van de 4V’s is uitermate verheugd met deze partnerschap, aldus Han Knol voorzitter van de 4V’s. Het Corso Vollenhove is ook mede afhankelijk van haar sponsoren, waarbij wij altijd streven naar een meerjarige samenwerking”. 
“Het feit dat de 4V’s een samenwerking is aangegaan met Suplacon als partner en hoofdsponsor is voor ons fantastisch! De vele raakvlakken die het Corso Vollenhove en Suplacon hebben, zoals de innovatie, techniek en de vele uitdagingen maakt dit tot een ideale samenwerking. Tevens spreken ons ook het regionale karakter en de maatschappelijke betrokkenheid aan, die hierbij worden gewaarborgd”.

“Wij hopen dan ook op een mooie samenwerking voor de komende jaren!”

“Tot slot vinden we de culturele en maatschappelijke bijdrage van Corso Vollenhove ontzettend groot. Daarom zijn we dus ook gewoon ontzettend trots om daar op deze manier onderdeel van te worden.”

Hoofdsponsor Corso