Wagenbouwersprijs voor Fatal Attraction tijdens juryoverleg

Welcome Home Astronauts, de creatie van Nameless won de ereprijs van Corso Vollenhove. Naast de ereprijs zijn er natuurlijk ook de Publieksprijs, Verlichtingsprijs en Figuratieprijs. En niet te vergeten de Wagenbouwersprijs, waarbij de wagenbouwgroepen elkaar punten geven voor hun wagens. Afgelopen zaterdag werden de felbegeerde bekers uitgereikt, en werd de winnaar van de Wagenbouwersprijs bekendgemaakt.

Speeddates

Dit gebeurde tijdens het juryoverleg op zaterdag 8 oktober in De Burght. Naast de wagenbouwers van de elf groepen, waren zeven juryleden aanwezig om toelichting te geven op de door hen toegekende punten. Dit gebeurde in de vorm van speeddates.

Wagenbouwersprijs

Aan het einde van de middag overhandigde voorzitter van de V.V.V.V. Han Knol namens de sponsors de bekers. Op de zondag na het Corso werd al in de feesttent bekendgemaakt dat zowel de Saantjes Publieksprijs als de Van Bruggen Adviesgroep Figuratieprijs waren gewonnen door corsogroep Fatal Attraction. De Tamek Accountants & Belastingadviseurs B.V. Verlichtingsprijs ging naar Nameless voor hun hightech uitstraling op de gecrashte ruimteschip. Zaterdag werd daarnaast onthuld dat Fatal Attraction de Slagerij Heetebrij Wagenbouwersprijs heeft gewonnen. De ultieme waardering bij de wagenbouwers onderling.